Ege Köyleri Turu Tur Programı

EGE KÖYLERİ / AKYAKA TURU

BELEN KAHVESİ / AZMAK ÇAYI / AKYAKA / MARMARİS / SELİMİYE / KIZ KUMU / GÜZEL KÖY

 

Ege'yi Bizimle Keşfedin

                                             #keşfetmekiçingidelim

Kalkış Yerleri: KARAMÜRSEL OTOGAR-DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT PERŞEMBE PAZARI
PROGRAM
1 Gün:

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. İzmit Perşembe pazarı 20:00   Gölcük duraklar 20:30 Değirmendere duraklar 20:45  Karamürsel otagar 21:00 da hareket edecek olan turumuz  Bursa – Balıkesir – Manisa – İzmir   yol güzergahı ile

1.Gün: Sabah saatlerinde kahvaltı molamız (ekstra) sonrası Çine baraj gölünü seyrederek Muğla-Yatağan yoluyla, çam ve zeytin ağaçları arasında keyifli bir yolculukla Gevenes Köyü (Çaybükü) içinden geçip Belen Kahvesine ulaşıyoruz. Ormancı türküsü eşliğinde (Çıktım belen kahvesine baktım ovaya…) yemyeşil ovayı seyrederek kahvelerimi içmenin tadı ayrı bir keyif olacak. Buradaki müze evini ziyaret edip rehberimizden öyküsünü dinliyoruz. Bu güzel ortamdan ayrılıp, Sakar geçidinden inerken Gökova Körfezi’nin muhteşem manzarasını seyrederek, Sakar dağı eteklerine yaslanmış 2011 yılında cittaslow (sakin şehir) seçilmiş, mavi bayraklı denizi, Azmak deresi, Nail Çakırhan tipi konaklarıyla ünlü Akkaya ya varıyoruz. Arzu eden konuklarımızla sualtı flora ve faunası bakımından Türkiye’nin en zengin çayı olan Azmak Çay’ındaki tekne turumuzu(Ekstra) yapıyoruz. Suyun berraklığıyla, sualtındakı eşsiz güzellikteki zenginlikleri gördüğümüz, belleklerimizde iz bırakan tekne turumuz sonrası öğle yemeğimizi (ekstra) alıp doğa ile iç içe olan otelimize yerleşiyoruz. Arzu eden konuklarımız  deniz ve havuzlardan faydalanabilir Konaklama otelimizde (Yücelen Hotel)



2 Gün:

2.GÜN: Sabah otelimizde alacağımız kuş sesleri, çiçek kokularıyla iç içe doğa ile baş başa açık büfe kahvaltımız sonrası  otelimizden ayrılarak gezimize  Orhaniye, Kızkumu, Turgut köylerini seyrederek yeşil ve ege mavisinin farklı tonlarını deneyimleyen bakir cennet kıyılarından Hisarönü körfezinin incilerinden Selimiye köyüne ulaşıyoruz.  Hydas antik kenti yakınına kurulmuş, eski ismi Losta olan daha sonra Kızılköy ismi ile bilinen Selimiye sahilinde dolaşıyor  sakinlik, huzur dolu saatler sonrası  istemeyerek buradan ayrılıp tarihte Phykos ismiyle bilinen tarihçi Heredotun“dünyanın en güzel gökyüzüne sahip ülkesi” dediği Marmaris’e hareket ediyoruz. Serbest saatimizde dileyen konuklarımız Marmaris’in otantik kapalı çarşılarında dolaşabilir, alışverişlerini yapabilirler belirtilen zaman ve buluşma yerinde toplanarak Akyaka da bulunan otelimize hareket ediyoruz dileyen misafirlerimiz deniz ve havuzdan yararlanabilirler.Konaklama (Yücelen Hotel)



3 Gün:

3.Gün: Sabah otelimizde alacağımız kuş sesleri, çiçek kokularıyla iç içe doğa ile baş başa açık büfe kahvaltımız sonrası  otelimizden ayrılarak (Ekstra) Bizi bekleyen teknemize doğru yola çıkıyoruz sırasıyla Sedir Adası İnce kum Plajı Lacivert koy su altı mağaraları turlarımızı yapıyoruz ve  koylarda yüzme molaları veriyoruz Gün sonunda otelimize dönüyoruz Akşam yemeği ve konaklama otelimizde (Yücelen Hotel )



4 Gün:

4.Gün: Otelimizde alacağımız Açık büfe kahvaltı sonrası geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki gezimizde buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://uniteamtur.com.tr/ege-koyleri-turu1

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 25.04.2024 18:35 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.