Likya Turu Tur Programı

Mavi Yolculuk Likya Turu

4 Gece 5 Gün Göcek Konaklamalı

Sabah ve Akşam Yemekleri

Akyaka(Gökova) Tekne Turu

Kaş(Kekova) Tekne Turu

Fethiye(12 Adalar) Tekne Turu

Fethiye - Ölüdeniz ve Belcekız Plajı

Tekne Turları Tur Ücretine Dahildir!

Tekne Turlarında Öğlen Yemekleri Ücrete Dahildir

Lacivert Koy,• İncekum Plajı,• Zeytinli Koy • Sedir Adası Cleopatra Plajı,• Gelibolu Adası / Su Altı Mağaraları• Defneli / Ziraatçiler Koyu •Kaleköy •Burç Koyu •Korsan Mağarası •Batık Şehir •Ölüdeniz • Belcekız Plajı • Katrancı Adası  Göçek Adası  Yassı Adası • Atbükü koyu • Fethiye kızıl Ada

#keşfetmekiçingidelim

Kalkış Yerleri: YALOVA RAMADA OTEL ÖNÜ - KARAMÜRSEL OTOGAR -DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT PERŞEMBE PAZARI
PROGRAM
1 Gün:

Akyaka (Gökova) Tekne Turu - Azmak Nehri Tekne Turu - Göcek

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. İzmit Perşembe pazarı 22:00  Gölcük duraklar 22:30 Değirmendere duraklar 22:45  Karamürsel otagar 23:00  Yalova Ramada Otel Önü 23:30 da hareket edecek olan turumuz Bursa - Balıkesir - Manisa - İzmir - Aydın - Muğla  Yol güzergahı ile Yolda vereceğimiz molaların ardından. Sakar Geçidi’nin muhteşem manzarası eşliğinde Akyaka Beldesine varıyor ve Bizleri bekleyen teknemize biniyoruz.Mitolojide geçen ve denizler tanrısı Poseidon un sarayının gök lacivert denizin dibinde olduğu söylenen Gökova'nın eşsiz koylarını dolaşmaya başlıyoruz..Sırasıyla .Gelibolu Adası, Su Altı Mağaraları, İncekum, Sedir Adası – Kleopatra  Plajı harika koylarda  yüzme molaları verip tertemiz masmavi denizin tadını doya doya çıkarma fırsatı bulacağız..Gün boyu sürecek bu muhteşem mavi yolculuğun ardından tekrar Akyaka Beldesine geri dönüyoruz.Serbest zaman dileyen misafirlerimiz verilen  serbest zamanda bakir doğası ile sazlıklar içerisinde doğal bir akvaryum olan ve gezerken karşınıza çıkan ördekleriyle bol bol fotoğraf çekebileceğiniz Azmak Nehrinde harika bir tekne turuna katılabilirsiniz (Ekstra)Serbest zaman sonrası Göcekte bulunan otelimize doğru yola çıkıyoruz Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Not: Turumuzun ilk günü Otelimize uğramadan yukarıda belirtilen Gökova Tekne turu gerçekleştirilecektir. Bu nedenle misafirlerimize kolaylık olması açısından deniz kıyafetlerinin, havlu-terlik vb. kullanım eşyalarının, güneş yağı vb. malzemelerin ayrı bir küçük çanta içinde, kolaylıkla kullanabilmek için seyahat sırasında yanlarına alınmasını tavsiye ederiz.

Sabah Kahvaltısı:Yolda serbest olarak alınacaktır(Ekstra) 
Öğle Yemeği: Teknede menü olarak alınacaktır tur ücretine dâhildir. 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.


2 Gün:

Kaş - Kekova Tekne Turu - Göcek

Değerli misafirlerimiz otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Antik kentleri, tarihî önem taşıyan yolları, doğa harikası plajları, kanyonları, şelaleleri ile ünlü Kaş ilçesine ulaşıyoruz. Kekova tekne turumuz başlıyor. Göreceğimiz yerler arasında Simena Köyü, Kekova Adası ve denizin altına bir deprem neticesinde batmış olan Batık şehir,Hamidiye Koyu, Tersane Koyu Harşika koylarda yüzme molaları verip masmavi denizin tadını doya doya çıkarma fırsatı bulacağız.Gün boyu sürecek bu muhteşem mavi yolculuğun ardından Kekova iskelesine dönüyoruz.serbest zaman Burada yöresel ürünler (kekik, adaçayı, keçiboynuzu ve pekmezi, küçük midye kabukları ile bezenmiş yazmalar, bandanalar, takılar vb. deniz elbiseleri) satan düzenlenmiş tezgâhlardan serbestçe alışveriş yapabilirsiniz. Verilen süre sonunda aracımızla hareket ederek  otelimize doğru dönüş yolculuğuna geçeceğiz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir. 
Öğle Yemeği: Teknede menü olarak alınacaktır tur ücretine dâhildir. 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir


3 Gün:

Ölüdeniz Milli Parkı  - Belcekız Plajı - Göcek

Değerli misafirlerimiz otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası .Benzersiz denizi harika manzaraları ile Dünyanın en çok fotoğraflanan plajlarından birinin yer aldığı Fethiye'nin popüler beldesi Ölüdenize ulaşıyoruz.Tüm gün serbest zaman Öüdeniz milli parkında ve Belcekız plajında denize girebilir güneşin ve denizin tadını doya doya çıkartabilirsiniz.Belirtilen saatte otobüsümüze biniyoruz ve otelimize doğru yola çıkıyoruz akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir. 
Öğle Yemeği: Ölüdeniz çarşısında serbest olarak alınacaktır(Ekstra) 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.


4 Gün:

Fethiye 12 Adalar Tekne Turu - Göcek

Değerli misafirlerimiz otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası otelimizden ayrılarak Fethiye marinaya hareket ediyoruz.Bizleri bekleyen teknemize biniyoruz. Gün boyu sürecek olan harika adaları görerek yüzme molaları veriyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Kızıl Ada, Göcek Adası, Yassıcalar Adası, Tavşan Adası bulunmaktadr..Gün boyu sürecek olan bu eşsiz tekne turumuzun sonunda tekrar Fethiye Marina'ya ulaşıyoruz.Otobüsümüze binerek otelimize dönüyoruz.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir. 
Öğle Yemeği: Teknede menü olarak alınacaktır tur ücretine dâhildir. 
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildi


5 Gün:

Geri Dönüş Yolculuğu

Değerli Misafirlerimiz Otelimizde Alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası. dönüş yolculuğuna başlıyoruz. yolda alacağımız molalarımız ile birlikte Akşam Saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turumuzda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir. 
Öğle Yemeği: Afyon Kolaylı dinlenme tesislerinde serbest olarak alınacaktır(Ekstra)

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    *Gezi Süresi  hareket ve dönüş günü dâhil olmak üzere 5 Gece 6 Gün olup 4 Gece otel konaklamalıdır
    * Paket fiyatlarımız otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
     Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standarthalfelarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://uniteamtur.com.tr/mavi-yolculuk-likya-turu

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 26.04.2024 06:25 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.