Fethiye - Ölüdeniz Turu Tur Programı

FETHİYE - ÖLÜDENİZ Tatil Paketi

!Ramazan Bayramı Özel!

Karbelsun Hotel Ölüdeniz Konaklamalı

3 Gece 4 Gün  Konaklamalı

Otelde Sabah ve Akşam Açık Büfe Yemekler

Gidiş - Dönüş Ulaşım Dahil

 

#keşfetmekiçingidelim

Kalkış Yerleri: YALOVA RAMADA OTEL ÖNÜKARAMÜRSEL OTOGAR-DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT PERŞEMBE PAZARI
PROGRAM
1 Gün:

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. Yalova Ramada otel önü 21:00 Karamürsel otogar  21:30  Değirmendere duraklar 21:45 Gölcük duraklar 22:00 İzmit Perşembe pazarı 22:15 de hareket edecek olan turumuz  Bilecik – Bozüyük – Kütahya – Afyon – Burdur – yol güzergahı ile yolda alacağımız Kahvaltı molamızın (Ekstra) ardından sabah saatlerinde.Benzersiz denizi harika manzaraları ile Dünyanın en fotoğraflanan plajlarından birinin yer aldığı  Fethiye'nin popüler beldesi Ölüdenizdeki otelime  ulaşıyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz Sonrasında serbest zaman dileyen misafirlerimiz günün yorgunluğunu atmak için dinlenebilir dileyenler ise havuz ve denizin keyfini çıkartabilirler konaklama ve akşam yemeği otelimizde 



2 Gün:

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz denizin ve plajların keyfini çıkartabilirler tüm gün serbest zaman konaklama ve akşam yemeği otelimizde 



3 Gün:

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Kelebekler Vadisi tekne turuna (Ekstra) katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda  Ölüdeniz, Mavi Mağara, Kelebekler Vadisi, Karacaören Adası Akvaryum Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Soğuksu, Deve Plajı, Ölüdeniz vb ada ve koylarda yüzme molaları veriyoruz. Gün sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz ve konaklama otelimizde 

Not: Öğlen yemeği tekne turunda verilecektir. (Tekne turu ücretine dahildir )



4 Gün:

Otelimizde Alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası.Otelimize ve Ölüdeniz kasabasına veda ediyor dönüş yolculuğuna başlıyoruz. yolda alacağımız molalarımız ile birlikte Akşam Saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turumuzda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
     Gezi Süresi  4 Gece 5 Gün olup 3 Gece otel konaklamalıdır
    * Paket fiyatlarımız otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
     Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standarthalfelarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://uniteamtur.com.tr/fethiye-oludeniz-turu-1

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 28.03.2024 22:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.