Fethiye Ölüdeniz Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: KARAMÜRSEL OTOGAR-DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT PERŞEMBE PAZARI
PROGRAM
1 Gün:

1.Gün: Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. Karamürsel otogar  21:00  Değirmendere duraklar 21:20 Gölcük duraklar 21:30 İzmit Perşembe pazarı 21:45 de hareket edecek olan turumuz 

 Bilecik – Bozüyük – Kütahya – Afyon – Burdur – Tefenli Yol güzergahı ile Yolda Alacağımız Kahvaltı Molamızın (Ekstra) ardından sabah saatlerinde Belcekız Kasabasında Bulunan  Otelime  Varıyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz Serbest zaman dileyen misafirlerimiz günün yorgunluğunu atmak için dinlenebilir dileyenler ise havuz ve denizin keyfini çıkartabilirler konaklama ve akşam yemeği otelimizde (KARBELSUN HOTEL)



2 Gün:

2.Gün: Sabah Otelde alınan Açık büfe kahvaltı sonrası 12 Adalar tekne turuna  katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüyoruz. Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz.  Gün sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde (KARBELSUN HOTEL)

Not: Öğle yemeği tekne turunda verilecektir ücrete dahildir



3 Gün:

3.GÜN: Otelde alacağımız Açık büfe sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz denizin ve plajların keyfini çıkartabilirler tüm gün serbest zaman konaklama ve akşam yemeği otelimizde ( KARBELSUN HOTEL)

 


4 Gün:

4.GÜN: Sabah Otelde alınan Açık büfe kahvaltı sonrası Kelebekler Vadisi tekne turuna  katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda  Ölüdeniz, Mavi Mağara, Kelebekler Vadisi, Karacaören Adası Akvaryum Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Soğuksu, Deve Plajı, Ölüdeniz vb adave koylarda yüzme molaları veriyoruz Gün sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde (KARBELSUN HOTEL)

Not: Öğle yemeği tekne turunda verilecektir ücrete dahildir



5 Gün:

5.Gün Sabah Alınan Açık büfe kahvaltı sonrası 1 saatlik yolculuk ile Saklıkent Kanyonuna varıyoruz. 18 kmlik uzunluğuyla Avrupa’nın ikinci uzun Kanyonu olan bu doğa harikası sizleri büyüklüğü ile hayran bırakacak. dilerseniz içerisinde yürüyüş yapabilir, dilerseniz suyun üstüne kurulmus kösklerde serinleyebilirsiniz. son gezimizin bitimi ile dönüş yolculuğuna başlıyoruz. yolda alacağımız molalarımız ile birlikte Akşam Saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turumuzda Buluşmak Dileğiyle Veda Ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://uniteamtur.com.tr/fethiye-oludeniz-turu1

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 28.03.2024 23:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.