İstanbul Kültür Turu Tur Programı

İSTANBUL KÜLTÜR TURU

EDİRNE KAPI - AYVANSARAY - BALAT - FENER 

REHBER EŞLİĞİNDE ÇEVRE GEZİLERİ

Gidiş ve Dönüş Ulaşım Hizmeti

Sabah Yolculuğunda Sıcak Poğaça İkramı

MİHRİBAN SULTAN CAMİ-TEKFUR SARAYI-EĞRİ KAPI-SAHABE KABİRLERİ-KAZASKER İVAZ EFENDİ CAMİİ-PANAYİA VLAHERNA AYAZMASI-MERYEM ANA-HAZ CABİR CAMİİ-AYA DİMİTRİ KLİSESİ-BALAT BALİNO RUM KİLİSESİ-FERRUH KETHÜDA CAMİİ-AGORA MEYHANESİ-BALAT SURP HIRAŞTAGABED ERMENİ KİLİSESİ-ÇANA YANBOL VE AHRİDA SİNAGOGLARI-TAHTA MİNARE CAMİİ-HZ HÜSEYİN SADIK TÜRBESİ-BULGAR KİLİSESİ-FENER RUM ORTODOKS PATRİKHANESİ-FENER RUM LİSESİ-MOĞALLARIN AZİZE MARİASI KİLİSESİ

 

 14 Nisan Pazar Sabahı Hareketli

Kişi Başı: 950 tl

Kalkış Yerleri: YALOVA RAMADA OTEL ÖNÜ - KARAMÜRSEL OTOGAR-DEĞIRMENDERE DURAKLAR-GÖLCÜK DURAKLAR-İZMIT HALKEVI DURAĞI
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
TarihKişi BaşıÇocukTaksitler
14.04.2024950,00 TL0 - 5 Yaş Ücretsiz
6 - 12 Yaş 950,00 TL
Taksitler »
Turun düzenlendiği günler: Pazar
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Gezi Süresi  Günübirliktir
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım,  çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 5 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür

    https://uniteamtur.com.tr/balat-ayvansaray-fener-turu1

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 28.03.2024 18:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.