Bozcaada Turu Tur Programı

BOZCAADA TATİL PAKETİ

1 Gece 2 Gün Konaklama

Çapraz Tatil Köyü Konaklamalı

Otelde Sabah ve Akşam Açık Büfe Yemekler 

Ege'nin en renkli Adasını Bizimle Keşfetmeye ne dersiniz?

#keşfetmekiçingidelim

Kalkış Yerleri: İzmit Perşembe Pazarı-Gölcük duraklar-Değirmendere duraklar-Karamürsel otogar-Yalova Ramada Otel Önü
PROGRAM
1 Gün:

Ayazma Plajı - Beylik Koyu - Bozcaada Merkezi 

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. İzmit Perşembe pazarı 00:00  Gölcük duraklar 00:30 Değirmendere duraklar 00:45  Karamürsel otagar 01:00  Yalova Ramada Otel önü 01:20 de hareket edecek olan turumuz . BURSA – KARACABEY – BANDIRMA – ÇANAKKALE – Yol güzergahı ile Yolda vereceğimiz molaların ardından  sabah saatlerinde Geyikli İskelesine ulaşıyor ve . Aracımızla ilk feribota binip Antik dönemde İsmi Tenedos olan Bozcaada’ya ulaşıyoruz. Adaya vardığımızda dileyen misafirlerimiz serbest zaman diliminde Kahvaltı yapabilirler(ekstra) serbest zaman sonrası aracımıza binerek Bozcaada merkezden  ayrılarak otelimize ulaşıyoruz Serbest zaman .Dileyen misafirlerimiz Otelin önünden kalkan minübüsler ile  Bozcaada merkeze gidebilir  Dileyen misafirlerimiz  Eski Rum (Cumhuriyet) Mahallesini ve Türk (Alaybey) mahallesini gezebilir , alışveriş yapabilir , Bozcaada’nın meşhur reçellerini ve kurabiyelerinin ve Bozcaada üzümlerinden üretilen şarapların tadına bakabilir ve dilerseniz satın alabilirsiniz. akşam yemeği otelimizde.(Çapraz Tatil Köyü)



2 Gün:

Bozcaada Merkezi - Geri Dönüş Yolculuğu

Otelimizde alacağımız  açık büfe kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyor Bozcaada merkeze hareket ediyoruz ve siz değerli misafirlerimize alışveriş molası vererek rehberimizin belirtmiş olduğu saattte  feribottaki yerimizi alıp Bozcaada'ya veda ediyoruz  geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakıyoruz. bir sonraki Gezimizde  görüşmek dileğiyle sizlere veda ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Program zamanlamasında (gün içerisinde gezilecek  noktaların sırasında veya günler arasında) hava durumu, yol durumu vb. gibi nedenlerle rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    • Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
    • Turumuzun Otelleri: Belirtilen tesis isimleri turumuzun konaklama önceliğinin bulunduğu tesislerdir. Müsaitlikler doğrultusunda otel isimleri turun kalkışından 48 saat öncesinde talep edilmesi durumunda bildirilecektir.
    • Yoğunluk ve mücbir sebepler nedeniyle standart bakımından aynı olmak kaydıyla oteller değişiklik gösterebilir. Böyle bir durumda misafirlerimiz Uniteam Tur temsilcisi tarafından bilgilendirilir.
    • Müze Kart tur fiyatına dahil değildir
    • Paket Fiyatlarımız Otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

    İptal Şartları

    Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://uniteamtur.com.tr/bozcaada-turu

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 29.03.2024 11:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.