Alaçatı Ot Festivali Turu Tur Programı

ALAÇATI OT FESTİVALİ TURU

Ot Festivali Alanı - Alaçatı Sokakları - Sığacık 

1 Gece Çeşme Konaklamalı

Otelde Sabah Kahvaltısı Dahil

#keşfetmekiçingidelim

 

Kalkış Yerleri: İzmit Perşembe Pazarı-Gölcük duraklar-Değirmendere duraklar-Karamürsel otogar-Yalova Ramada Otel Önü
PROGRAM
1 Gün:

Alaçatı ot Festibali Alanı - Alaçatı Sokakları - Çeşme Merkezi

Belirtilen kalkış noktalarından katılan misafirlerimizle gece yolculuğuna başlıyoruz. İzmit Perşembe pazarı 00:00  Gölcük duraklar 00:30 Değirmendere duraklar 00:45  Karamürsel otagar 01:00  Yalova Ramada Otel önü 01:20 de hareket edecek olan turumuz . Bursa - Balıkesir - Susurluk yol güzergahı ile sabah saatlerinde antik dönemde ismi Agrillia günümüzdeki ismi ise Alaçatı olan İzmir'in şirin beldesine ulaşıyoruz.Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Ot Festivaline katılmak için festival alanına geçiyoruz ve burada vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz Ege’nin enfes otları ve onlarla yapılan ilginç yemeklerin olduğu Festival alanını gezebilir. Her sene farklı bir ot teması ile düzenlenen festivalin bu seneki teması Pazıdır. Alaçatı sokaklarında yer alan stantlarda yerli kadınlar pazı otuyla hazırladığı Ege lezzetlerinin tadina bakabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.Dileyen misafirlerimizde Rengarenk taş evleri ve hayat dolu sokaklarını dolaşabilir.Serbest zaman sonrası  tarihteki 12 İon kolonisinden biri olan ve antik dönemdeki ismi Erythrai olan Çeşme'ye hareket ediyoruzÇeşme meydanında serbest zaman belirtilen saatte buluşuyoruz ve günün yorgunluğunu atmak ve dinlenmek için Çeşmede bulunan otelimize yerleşiyoruz. konaklama otelimizde

Yeme  İçme  Bilgileri:

Sabah Kahvaltısı :Mola verilen dinlenme tesisinde serbest olarak alınacaktır(Ekstra)

Öğlen Yemeği: Alaçatıda serbest olarak alınacaktır(Ekstra)

Akşam Yemeği : Çeşmede serbest olarak alınacaktır(Ekstra)



2 Gün:

Sığacık Kale içi - Serbest Zaman - Geri Dönüş Yolculuğu

Değerli misafirlerimiz otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıp Çeşmeye veda ediyoruz.Yaklaşık 1 saatlik yolculuğumuz ardından deniz kokan mahallesi,tarihi kalesi, el emeği ürünlerin satıldığı yerel üretici pazarı, kale içindeki şirin ev pansiyonları, leziz deniz ürünlerinin servis edildiği restoranları, masmavi denizi ve plajları ile Ege Bölgesi’nin en güzel Şehirlerinden Sakin Şehir (Citta Slow) unvanını kazanmış Sığacığa ulaşıyoruz.Serbest zaman Halden mal girişinin yasak olduğu pazar yerinde yalnızca çevre köylerde üretim yapan üreticinin getirdiği ürünlerin satışına izin veriliyor. Seferihisar köylerinde üretilen sebze, meyve ve Ege otları, Kaleiçi’nde yaşayan kadınların hazırladığı yiyecek ve içeceklerin satışının yapıldığı Sığacık Üretici pazarınında organik ürünlerin tadına bakabilir alışveriş yapabilirsiniz.Belirtilen yerde ve saatte toplanıyoruz ve geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz noktaya bırakıyor bir sonraki turumuzda buluşmak üzere veda ediyoruz.

Yeme  İçme  Bilgileri:

Sabah Kahvaltısı : Otelimizde açık büfe şeklinde alınacak olup tur ücretine dahildir

Öğlen Yemeği: Sığacıkda serbest olarak alınacaktır(Ekstra)

Akşam Yemeği: Mola verilen dinlenme tesisinde serbest olarak alınacaktır(Ekstra)

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
19.04.20243.500,00 TL4.800,00 TL 3.500,00 TL0 - 5 Yaş Ücretsiz
6 - 6 Yaş 2.000,00 TL
7 - 12 Yaş 2.900,00 TL
0 - 5 Yaş Ücretsiz
6 - 6 Yaş 2.000,00 TL
7 - 12 Yaş 2.900,00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Gezi Süresi  2 Gece 3 Gün olup 1 Gece otel konaklamalıdır
    * Paket fiyatlarımız otel, ulaşım ve çevre gezilerini kapsamaktadır. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir.
    * Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
     Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standarthalfelarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.
    * Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    * Program zamanlamasında (Gün içerisinde gezilecek ziyaret noktalarının sıralamasında veya günler arasında) Hava Durumu, Yol Durumu vb. gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
    * Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Uniteam tur  kesinlikle sorumlu değildir.
    *Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 10 gün öncesine kadar Uniteam tur da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Uniteam tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 
    * Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.
    Müzekart ve müze ören yeri girişleri (Belediye ve Özel İşletmeler dâhil) tur ücretine dahil değildir. Tüm girişler misafirlerimiz tarafından ödenir.

    İptal Şartları
    https://uniteamtur.com.tr/alacati-ot-festivali

    Atatürk caddesi No:34 Karamürsel /Kocaeli
    0262 454 57 57


    Bu çıktı 29.03.2024 10:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.